Kiinteistönhuolto

Laadukasta kiinteistönhoitoa taloyhtiölle. Kiinteistönhuoltopalvelu räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa taloyhtiön tarpeisiin sopiviksi. Kiinteistönhuoltopalvelumme toimii Hyvinkäällä sekä Hyvinkään lähialueilla, samoin kuin myös muut palvelumme.

Palveluumme tyypillisesti kuuluu:

  • Ennakoiva rakennusten huolto
  • Kaikki korjaustehtävät
  • LVIS-järjestelmien valvonta ja huolto
  • Rakenneosien säätö
  • Ulkoalueiden hoito ja puhtaanapito
  • Luvanvaraisten korjausten järjestäminen
  • Rapun ja yleisten tilojen puhtaanapito
  • Päivystyspalvelu

Kiinnostuitko? Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun. Voit myös kysyä chatissa arkisin klo 10-18 välillä lisää, kerromme mielellämme lisää.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit palveluistamme, ota yhteyttä niin sovitaan palvelulle hinta.

Siivouspalvelut

Siivouspalvelumme takaa aina siistiä jälkeä. Siivouspalveluihimme kuuluu rappusiivous, toimistosiivous, muuttosiivoukset ja kertasiivoukset kuten muuttosiivoukset.

LVI-työt

LVI-töihimme kuuluvat esimerkiksi putkisaneeraukset, vesikalusteiden vaihdot, huollot ja korjaukset sekä kaikki erilaiset asennukset ja korjaukset.

Konetyöt

Konetyömme sisältävät maanrakennusurakat, kaivuutyöt, talvikunnossapidon, kone- ja kuljetustyöt sekä monia muita. Kysy lisää!

Kosteusmittaukset

Hoidamme suuntaa antavia kosteusmittauksia, jotka sopivat hyvin kohteisiin joissa ei välttämättä  tarvita virallisia ja kalliita kartoituksia. Pintamittauksen pohjalta on helppo arvioida laajemman kartoituksen tarve.

Lämpökuvaukset

Lämpökuvauksella voimme selvittää esimerkiksi ilmavuodot, lämmöneristyksen sekä LVIS-laitteiden kunnon. Laitteena käytämme Flir One Pro -lämpökameraa.

Vihertyöt

Teemme kaikenlaisien hoitotöiden lisäksi myös viherrakennusta. On kyse taloyhtiön tai omakotitalon pihasta, teemme kaiken pohjatöistä siirtonurmiin ja kivitöihin, sekä kaikkea siltä väliltä. Meillä on joka pihaan sopiva pieni konekalusto.

Päivystys

Päivystys

050 3233151
Osoite

Osoite

Ridasjärventie 75
05820 Hyvinkää

Chat

Chat

Auki joka päivä