Kiinteistönhuolto

Tarjoamme laadukasta kiinteistönhoitoa niin isoille kuin pienille taloyhtiöille sekä kiinteistöille. Kiinteistönhuoltopalvelu räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa juuri tarpeita vastaavaksi. Kaikki palvelumme ovat saatavilla Hyvinkäällä sekä Hyvinkään lähialueilla.

Palveluihimme kuuluvat tyypillisesti:

  • Ennakoiva rakennusten huolto
  • Kaikki korjaustehtävät
  • LVIS-järjestelmien valvonta ja huolto
  • Rakenneosien säätö
  • Ulkoalueiden hoito ja puhtaanapito
  • Luvanvaraisten korjausten järjestäminen
  • Rappujen ja yleisten tilojen puhtaanapito
  • Päivystyspalvelu

Kiinnostuitko? Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun. Voit myös keskustella kanssamme chatissa arkisin klo 8-20 välillä, autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit palveluistamme, ota yhteyttä niin sovitaan palvelulle hinta.

Siivouspalvelut

Takaamme asiakkaillemme aina puhtaan lopputuloksen. Siivouspalveluihimme kuuluvat esimerkiksi rappusiivous, toimistosiivous ja kertasiivoukset kuten muuttosiivoukset. Kauttamme voit tilata myös vaikkapa pelkän ikkunoiden pesun tai lattioiden vahauksen.

LVI-työt

LVI-töihimme kuuluvat esimerkiksi putkisaneeraukset, vesikalusteiden vaihdot, huollot ja korjaukset sekä kaikki erilaiset asennukset ja korjaukset.

Konetyöt

Konetyömme sisältävät maanrakennusurakat, kaivuutyöt, talvikunnossapidon, kone- ja kuljetustyöt sekä monia muita. Kysy lisää!

Kosteusmittaukset

Hoidamme suuntaa antavia kosteusmittauksia, jotka sopivat hyvin kohteisiin joissa ei välttämättä  tarvita virallisia ja kalliita kartoituksia. Pintamittauksen pohjalta on helppo arvioida laajemman kartoituksen tarve.

Lämpökuvaukset

Lämpökuvauksella voimme selvittää esimerkiksi ilmavuodot, lämmöneristyksen sekä LVIS-laitteiden kunnon. Laitteena käytämme Flir One Pro -lämpökameraa.

Vihertyöt

Teemme kaikenlaisten hoitotöiden lisäksi myös viherrakennusta. Onpa kyse taloyhtiön tai omakotitalon pihasta, teemme kaiken pohjatöistä siirtonurmiin ja kivitöihin, sekä kaikkea siltä väliltä. Meillä on joka pihaan sopiva pieni konekalusto.

Päivystys

Päivystys

050 3233151
Osoite

Osoite

Ridasjärventie 75
05820 Hyvinkää

Chat

Chat

Avoinna arkisin klo 8-20